Udstillere

Stand med unik eksponering

På Den Danske Supply Chain Konference er der en unik mulighed for at eksponere virksomheden eksklusivt overfor 100-150 Supply Chain-professionelle beslutningstagere under hele konferencen.

Indstik i konferencemappen

Der er også mulighed for at få indlagt din virksomheds brochure/information, salgsmateriale etc. i alle konferencedeltagernes mapper.

Udstillere 

Hvad siger udstillerne

”Syncronic valgte i 2017 at blive Diamantsponsor for Den Danske Supply Chain Konference, hvilket gav god mulighed for at eksponere vores virksomheds ydelser og kompetencer overfor deltagerne. Dels gennem direkte deltagelse på scenen, dels via en stand og generel branding i magasin, hjemmeside, nyhedsbreve mv. Vi havde en god og velarrangeret konference, som samtidig gav inspiration og gode debatter.”
Henrik Knak, Partner, Syncronic ApS

Priser


 • Pris: DKK: (Euro: )
 • Stand inkl. internetopkobling, strøm, bord, stole samt gratis adgang for 2 deltagere.
  Pris: DKK: 23.995 (Euro: 3.214)
 • Indstik i konferencemappen. Din virksomheds brochure/information, salgsmateriale etc. bliver lagt i alle konferencedeltagernes mapper.
  Pris: DKK: 11.995 (Euro: 1.608)
 • Videoer. Vi kommer ud til virksomheden og optager en proffesionel video på 45 sek., der præsenterer din virksomhed og aktuelle produkter. På selve konferencen optages derudover en video på 30 sek.
  Pris: DKK: 9.995 (Euro: 1.340)
 • Annonce i Effektivitet. 1/2 side annonce i magasinet Effektivitet som udkommer inden konferencen.
  Pris: DKK: 9.750 (Euro: 1.307)
 • Artikel i Effektivitet. Vi bringer en redaktionel artikel om virksomheden på max to sider i magasinet Effektivitet, som udkommer inden konferencen
  Pris: DKK: 19.500 (Euro: 2.614)

Vi håber, du finder eksponeringsmulighederne interessante, og vi ser frem til at høre fra dig. Har du spørgsmål vedr. eksponeringsmulighederne til Den Danske Supply Chain Konference 2019, kan du kontakte sekretariatet, Stine Høegh på 7022 0004 eller info@effektivitet.dk.