Program

På konferencen tager vi fat i de vigtigste emner og udviklinger indenfor Supply Chain Management netop nu. Blandt indlægsholdere og deltagere finder du et bredt udvalg af danske store og mellemstore virksomheder, samt repræsentanter fra universitetsverdenen, som beskæftiger sig med logistik og Supply Chain på et højt fagligt niveau.

Program er under udarbejdelse.

09:30
 

Velkomst

 
09.45
 

Keynote

 
10.45
 

Pause og networking

 
11.00
 

I Retail udgør Supply Chain omkostningerne ofte en betydelig procentdel af salgsprisen hvorfor tværorganisatorisk effektivitet er en absolut nødvendighed

Hvordan designes og leveres omkostningsreduktioner, når produkterne i forsyningskæden passerer igennem et utal af forskellige ansvarsområder interne såvel eksterne?
Hos Salling Group involveres medarbejderne i tværorganisatoriske projekter for at få en bedre forståelse for hvordan forsyningskæden, End-to-End, kan optimeres.

Nicolai Gradman
Executive VP, Supply Chain and Logistics
Salling Group
 
12.00
 

Frokost og Networking

 
13.00
 

Overrækkelse af Den Danske Supply Chain Pris

 
13.15
 

Præsentation af vinderen af Den Danske Supply Chain Pris

 
14.00
 

S&OP som en af de vigtigste beslutningsprocesser

Sales and Operation Planning (S&OP) hos Lantmännen Unibake er i høj grad en proces, der samler personer på tværs af funktionelle siloer og lande. Virksomheden har implementeret S&OP i 10 lande hvor læringsprocesserne er blev løftet fra manager niveau til funktion- og landedirektør niveau. Der arbejdes kontinuerligt med portefølje optimering, og læringen fortsætter mellem de mange forskellige funktioner i virksomheden bl.a. med anvendelse af spil.

Camilla Thuge Lund
Global head of S&OP
Lantmännen Unibake International
 
14.45
 

Pause

 
15.15
 

Gennemtænk forsyningskæden

Hvordan skaber man konkurrencemæssige fordele ved at gennemtænke hele forsyningskæde?

Jens Bach Mortensen
CEO
Kvist Industries
 
16.15
 

Afrunding

 
16.30
 

Reception

 

Årets bedste i SCM

Se hvem der vandt prisen