Tidligere års deltager

Joakim Kristian Kejser, Supply Chain Analyst, DSV A/S

Da jeg deltog ved Den Danske Supply Chain Konference 2016, var jeg ved at færdiggøre min kandidat i Operations and Management Engineering på Aalborg Universitet i København. Skiftet fra den tidligere lokation til Aalborg Universitets København Campus gav mig en unik mulighed for at deltage ved en konference, som normalt ligger uden for rækkevidden for studerende.

 

På konferencen hørte jeg Simon Kristensen fra DSV snakke om Supply Chain Network Design, hvilket jeg var i færd med at skrive min kandidatafhandling om. Det vakte naturligvis en ekstra interesse for indlægget, at jeg kunne relatere til det, og at det er et specifikt emne af SCM jeg har en stor interesse for. Trods et rigtig spændende indlæg fra Simon, så var mit store takeaway ikke indholdet, men at en virksomhed som DSV beskæftiger sig med Supply Chain Network Design, og at det muligvis var en virksomhed, som jeg kunne være interesseret i at arbejde for. Med en lidt større indsigt nu, er det en selvfølge at en 3PL som DSV beskæftiger sig med Supply Chain Network Design, men på daværende tidspunkt var jeg ikke så bekendt med, hvad DSV lavede.

 

Efter konferencen tænkte jeg ikke så meget mere over min opdagelse. Jeg færdiggjorde min kandidat og begyndte jobjagten. Jeg søgte en række supply chain relaterede stillinger, men da et stillingsopslag fra DSV’s Supply Chain Innovation afdeling, med Simon som kontaktperson, dukkede op hos mig, vidste jeg, at det var den stilling, jeg gerne ville have, og at DSV var et sted, hvor jeg kunne se mig selv arbejde. Jeg søgte stillingen og fik jobbet, og mens at jeg har lovet min chef at sige, at mit tidligere møde med Simon på konferencen ikke var udslagsgivende for, at jeg fik jobbet, så var det udslagsgivende for, at jeg søgte stillingen, og at jeg lagde en masse energi i netop den ansøgning. Et møde i andre omgivelser kan give et andet indblik i, hvad der venter på den anden side af jobsamtalen, end hvad man udelukkende får igennem et klassisk rekrutteringsforløb.

 

Jeg kan kun anbefale konferencen, om ikke for de spændende indlæg, så for muligheden for at mødes med ligesindede inden for supply chain verdenen i Danmark. Man ved aldrig hvad det fører til, om det er sig en ny medarbejder eller et nyt job.

Tilmeld

Tilmeld dig her til årets Danske Supply Chain Konference